Ta teden se iztečejo štiri pogodbe: kaj pa kapetan?

Comments · 40 Views

Ta teden se iztečejo štiri pogodbe: kaj pa kapetan?

nogometni dresi otroki Konec tedna potečejo tiri pogodbe pri FC Barceloni. Med drugim izgubi veljavnost kapetanska pogodba: Sergi Roberto. Okoli 32-letnika je tiho, a zdi se, da odhaja.
Tihi časi v FC Barceloni.Odstavitev Xavija z mesta trenerja FC Barcelone je bila zanj precej slaba novica - zato je zdaj pred slovo tudi Sergi Roberto. Kapitan. S Katalonci je pogodbeno vezan le e do 30. junija, torej do nedelje. In trenutno bolj kaže, da se bosta kmalu razla. Veteran očitno ne igra velike vloge v načrtih novega trenerja Hansija Flicka.

Temu na eni strani pritrjuje dejstvo, da če bi bili obe strani zainteresirani za novo podaljanje, bi to lahko bilo skomunicirano ali vsaj nakazano že po koncu sezone 26. maja e posebej, ker obstaja možnost za e en sezona naj bi bila zasidrana v tekočem dogovoru. Namesto tega je minil mesec, v katerem je Roberto ostal tiho. Najkasneje zdaj je treba kaj povedati javnosti.
Xavi je priporočil podaljanje s Sergijem Robertom

"Priporočam, da klub podalja Sergi Roberto," je januarja dejal Xavi, ki se je boril za tevilko 20. "Je pomemben in lahko igra na tevilnih položajih. Zelo malo mu morate razložiti. Ve, kaj je Bara, je o nekdanjem soigralcu povedal odpučeni 44-letnik.
Kmalu zatem je Roberto znova rekel: "Če me klub želi, potem ne bo težav s podaljanjem." In decembra: "Ostal bom, Nogometni dresi Barcelona če bo klub zadovoljen." Trenutno ne grem v noben drug klub. Res je, da bi si v prihodnosti želel pridobiti izkunje v ligi MLS, vendar e ni trenutek za to. treba je začeti nov začetek verjetno brez Roberta.
Potečejo tudi pogodbe za Alonsa, Cancela in Flixa

Mimogrede, njegov delovni dokument ni edini, ki se mu konec tedna izteče rok. e bolj gotovo kot slovo od Roberta je, da Marcos Alonso odhaja. 33-letnik, ki je v začetku septembra 2022 kot prost prestop priel iz Chelseaja, je imel v minuli sezoni zaradi pokodbe e manj pomembno vlogo in je na osmih tekmah odigral slabih 400 minut.

S prehodom iz junija v julij bosta status profesionalca Bare izgubila tudi Joo Cancelo (Manchester City) in Joo Flix (Atltico Madrid), ki sta bila prej posojena. Kljub temu si predstavniki Blaugrane prizadevajo ohraniti oba, če je le mogoče v kakrni koli obliki.

Comments