Euro 2024: nasveti in napovedi med Anglija in Slovaški

Comments · 47 Views

Euro 2024: nasveti in napovedi med Anglija in Slovaški

Dresi Anglija Po srečnem razpletu dogodkov se bo nora angleka stran Garetha Southgata v nedeljo popoldne v osmini finala Eura 2024 pomerila s Slovako.

Spraujemo se, ali je soočenje z odprto in napadajočo nizozemsko ekipo morda prineslo boljo predstavo treh levov, toda na koncu morate biti zadovoljni z žrebom.Slovaka, tako kot Slovenija, Danska in Srbija, ni nobena pučica. Njihov fizični rob in organizirana hrbtna linija bosta zagotovila podoben preizkus.Več ali ne, remi Anglije proti Sloveniji (0:0) je bil poln izboljav. Morda je bilo potrpežljivost prej majhna, vendar so dominirali v igri od začetka do konca.Uvedba Connorja Gallagherja na sredini je bila majhen korak naprej v smislu strukture in ravnotežja, toda uvedba Kobbieja Mainooja ob polčasu je bila pravi odgovor.

Videli smo celo, da se je Trent Alexander-Arnold pojavil na položaju desnega bočnega branilca pozno v tekmi. Vemo, desni bočni branilec na desnem bočnem branilcu, kakna nova ideja!Edina stvar, ki manjka, je ta rezka podaja v zadnji tretjini, čeprav Phil Foden iz igre v igro napreduje in je bilo nekaj skorajnjih trenutkov.Če e ni bilo očitno, preden je Gruzija strmoglavila Portugalsko, vas lahko na tej ravni vsak premaga. Slovaka je po zmagi nad Belgijo z 1:0 pobegnila iz skupine E.Belgijci imajo svoje težave, in čeprav občudujemo prijavo in organizacijo Slovake, niso preprečili ustvarjanja priložnosti, saj je Romelu Lukaku dosegel cilje.

Belgija (1,70xG), Ukrajina (1,51xG) in Romunija so vse ustvarile več kot njihovi nasprotniki, Nogometni Dresi vendar jim je manjkala enaka klinična prednost.Kljub pomanjkanju nadzora nad prvima dvema tekmama je Anglija v treh tekmah dovolila en gol, obramba pa je le redko delovala težavno.Mogoče smo naivni, vendar e vedno mislimo, da bo Anglija sčasoma pokazala veliko predstavo in nala pravo postavitev v Nemčiji.

Comments